Психологічна діагностика професійної придатності особи до поліцейської діяльності - Барко, В. В.; Барко, В. І. (Одеса, 2022)
Стаття присвячена проблематиці пошуку психологічних і правових можливостей оптимізації здійснення професійного відбору придатності поліцейських і курсантів до службової діяльності як складової професійної придатності.Робиться висновок психодіагностичних методик, визначення психологічних вимог професії до особистості поліцейського, встановлення показників психологічної придатності до поліцейської діяльності.
Барко В.В., Барко В.І. Психологічна діагностика професійної придатності особи до поліцейської діяльності / В. В. Барко, В. І. Барко // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.16-20. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: поліцейська діяльність; професійна придатність; психологічна діагностика; поліція; психологія професії