Право на об’єднання в громадські організації в конституційних актах України ХХ століття - Волкова Дарія Євгенівна; Волкова Дарья Евгеньевна; Volkova Dariya (My University, 2013)
Стаття присвячена аналізу норм попередніх Основних Законів, які були чинними на території сучасної української держави у ХХ ст. щодо права на об’єднання в громадські організації.
Волкова Д. Є. Право на об’єднання в громадські організації в конституційних актах України ХХ століття / Д. Є.Волкова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія «Право». – 2013. - Вип.21. - Ч.1. - Т.1. - С.126-129.
Keywords: громадські організації; свобода об’єднання; право на об’єднання в громадські організації; общественные организации; свобода объединения; право на объединение в общественные организации; NGOs; freedom of association; the right to create NGOs