Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІV А288 Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 8 листопада 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2024)
У збірнику містяться матеріали доповідей XІV Міжнародної науково-практичної конференції «Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє», яка відбулася 8 листопада 2024 р. у Національному університеті «Одеська юридична академія». Доповіді учасників присвячені актуальним питанням діяльності адвокатури і здійснення адвокатської діяльності в Україні, історії адвокатури, діяльності Національної асоціації адвокатів України, проблемам і перспективам розвитку адвокатського самоврядування, правилам адвокатської етики та юридичній відповідальності адвокатів, зарубіжному досвіду організації та діяльності адвокатури.
Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 8 листопада 2024 р.) / редкол.: Н. М. Бакаянова (гол.), І. О. Кісліцина, О. М. Кравченко [та ін.]. — Одеса : Юридична література, 2024. — 936 с.
Keywords: адвокатура; діяльність адвокатури; адвокатська діяльність в Україні; адвокатське самоврядування; правила адвокатської етики; юридична відповідальність адвокатів