Православний погляд на кримінально-правову охорону права на життя - Бухтіярова, К. С. (Одеса, 2016)
В статті досліджується вплив християнської моралі на засади формування сучасної системи кримінально-правових заходів, аналізуються визначальні принципи кримінальної відповідальності в умовах розбудови гуманного за змістом кримінального права.
Бухтіярова К. С. Православний погляд на кримінально-правову охорону права на життя / К. С. Бухтіярова // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 45-50.
Keywords: кримінальне право; християнська мораль; кримінально-правові засади; принципи кримінальної відповідальності; економія кримінальних репресій