Відповідальність керівників в секторі державного управління. - Іванський А.Й.; Иванский, А.Й.; Ivanskij, A. (My University, 2011)
The article is devoted to analysis of questions of state administration leaders legal responsibility in the ﬁ eld of ﬁ nances in the light of changes of current legislation in regard to the processes of forming, distribution and use of money funds.
Іванський А.Й. Відповідальність керівників в секторі державного управління. / А.Й.Іванський // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С.193 - 202.
Keywords: Управління державними фінансами та відповідальність; Юридична відповідальність керівників за державні фінанси; Ознаки юридичної відповідальності; Признаки юридической ответственности; Юридическая ответственность руководителя за государственные финансы; Управление государственными финансами и ответственность; Public financial management and accountability; The legal responsibility of the head of state finances; Signs of legal liability