Філософський позитивізм як підґгрунтя методологічного плюралізму Ф. В. Тарановського - Костиря, О. В.; Костиря, О. В.; Kostirja, О. (My University, 2012)
The article argues that a prominent Russian legal philosopher F. V. Taranovskiy stood on the positions of philosophical positivism and methodological pluralism, used multifactorial and socio-political approaches in his studies of legal phenomena and took into account the achievement of psychological teaching by L. Petrazhytskiy.
Костиря О. В. Філософський позитивізм як підґгрунтя методологічного плюралізму Ф. В. Тарановського /О. В. Костиря // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 38-45.
Keywords: філософія права; філософський позитивізм Ф. В. Тарановського; методологічний плюралізм Ф. В. Тарановського; философия права; философский позитивизм Ф. В. Тарановского; методологический плюрализм Ф. В. Тарановского; philosophy of law; philosophical positivism F. Taranovskiy; methodological pluralism F. Taranovskiy