Трансформація українського суспільства в цифрову еру : матеріали Всеукраїнського круглого столу (м. Одеса, 25 берзня 2022 р.) - (:unkn) unknown (Одеса, 2022)
Всеукраїнський круглий стіл «Трансформація українського суспільства в цифрову еру» присвячений розгляду актуальних питань розвитку інформаційного суспільства в Україні. До участі у конференції запрошені викладачі закладів вищої освіти, науковці, які здійснюють пошук за напрямами роботи круглого столу, а також здобувачі вищої освіти. Круглий стіл проводився кафедрою соціології на базі Національного університету «Одеська юридична академія».
матеріали Всеукраїнського круглого столу (м. Одеса, 25 берзня 2022 р.)
Трансформація українського суспільства в цифрову еру : матеріали Всеукраїнського круглого столу (м. Одеса, 25 берзня 2022 р.) / відп. ред. Ю. І. Шмаленко ; каф-ра соціології НУ "ОЮА". – Одеса, 2022. – 92 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18119
Keywords: захист інформації у цифровому просторі; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; соціальні процеси в цифровому суспільстві; політичніпроцесив цифровому суспільстві; прояви соціальноі нерівності; ціннісні виміри; диджиталізація; соціальна роль цифрових технологій; цифрове покоління молоді