Правове регулювання медичної діяльності як реалія правового життя України - Шатковська, Д. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито та проаналізовано питання правового регулювання медичної діяльності в Україні. На переконання автора, медичне право завойовує позиції як частина права, складова юридичної освіти та правової науки і стає все більш помітним явищем правового життя сучасної України.
Шатковська Д. М. Правове регулювання медичної діяльності як реалія правового життя України / Д. М. Шатковська // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.43-44.
Keywords: медичне право України; медична діяльність; правове регулювання медичної діяльності; нормативно-правові акти