Детермінація злочинності в Україні : навчально-методичний посібник - Федчун, Наталія Олександрівна; Аркуша, Лариса Ігорівна (Одеса, 2023)
Навчально-методичний посібник адресований здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 26 «Цивільна безпека» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Національного університету «Одеська юридична академія» для підготовки до занять з навчальної дисципліни «Детермінація злочинності в Україні». У посібнику наводяться методики підготовки до занять, перелік навчальних тем та питань для підсумкового контролю знань і вмінь. Зібрано перелік спеціальної літератури та Інтернет-ресурсів з актуальних проблем пізнання явища злочинності в Україні.
Аркуша Л. І. Детермінація злочинності в Україні : навч.-метод. посібник / Л. І. Аркуша, Н. О. Федчун. - НУ «ОЮА». – Одеса : Бондаренко М. О., 2023. – 80 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24890
Keywords: злочинність; соціальна сутність злочинності; причинність, детермінація та самовідтворення злочинності; детермінація злочину; особливості детермінації необережних злочинів; кримінологічний аналіз детермінант злочинності в сучасній Україні