Делінквент в світлі анатомії кримінального правосуддя (до питання про цілі кримінального покарання) - Ягунов, Дмитро Вікторович; Ягунов, Дмитрий Викторович; Jagunov, D. (My University, 2013)
The article is focused on the goals of criminal punishment in light of the fundamental schools of criminal law, formed in late XVIII century. The emphasis is on the offender and his place in the anatomy of the criminal process.
Ягунов Д. В. Делінквент в світлі анатомії кримінального правосуддя (до питання про цілі кримінального покарання) / Д. В. Ягунов // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2013. – Вип. 48. – С. 357-364.
Keywords: цілі кримінального покарання; злочинець та його місце в анатомії кримінального процесу; історія кримінального права; цели уголовного наказания; преступник и его место в анатомии уголовного процесса; история уголовного права; purpose of criminal punishment; the offender and his place in the anatomy of the criminal process; the history of criminal law