Адвокатська таємниця як складова адвокатської етики - Земляна, Д. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджуються доктринальні підходи до розуміння сутності адвокатської таємниці. Вивчається питання про межі дії адвокатської таємниці, а також здійснюється аналіз положень чинного законодавства України щодо можливості розголошення адвокатської таємниці.
Земляна Д. О. Адвокатська таємниця як складова адвокатської етики / Д. О. Земляна // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 350-352.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатська таємниця; розголошення адвокатської таємниці; етика; етика адвоката