Новації в правовому статусі адвоката за чинним законодавством - Корець, С. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті здійснено теоретичний аналіз і проаналізовано ряд новацій які змінили правовий статус адвоката і поліпшили фунціонування адвокатури як одного з основних інститутів України у розбудові правової та соціальної держави, який займається захистом прав та інтересів людини.
Корець С. В. Новації в правовому статусі адвоката за чинним законодавством / С. В. Корець// Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.507-509.
Keywords: адвокат; адвокатура; адвокатське самоврядування; адвокатська діяльність; правова допомога; захист прав і основоположних свобод людини