Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Українська мова (за професійним спрямуванням)", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Робоча програма навчальної дисципліни Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька В. Р. 2. Світлицька В. Р. Конспект лекцій з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів-психологів першого бакалаврського рівня освіти» / В.Р. Світлицька – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 58 c. 3. Світлицька В.Р. Методичні рекомендації щодо проведення практичних занять з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням) для студентів-психологів першого бакалаврського рівня освіти» / В.Р. Світлицька – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 27 с. 4. Світлицька В.Р. Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи студентів-психологів першого бакалаврського рівня освіти з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» / В.Р. Світлицька – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. – 12 с. 5. Силабус навчальної дисципліни Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька В. Р. 6. Світлицька В. Р. Тестові завдання з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для студентів-психологів першого рівня вищої освіти / В.Р. Світлицька – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. – 31 с
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Українська мова (за професійним спрямуванням)", зі спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29391