Інноваційне навчання у закладі вищої освіти : діагностичний практикум - Татарнікова, Анжеліка Анатоліївна; Таланова, Людмила Григорівна; Цокур, Ольга Степанівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Діагностичний практикум містить завдання для опанування здобувачами другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти способів здійснення гностичної функції професійної діяльності сучасного викладача вищої школи як проектувальника, організатора і менеджера інноваційного навчання. Діагностичний практикум рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 025 Музичне мистецтво, 034 Культурологія, 035 Філологія.
Татарнікова А. А. Інноваційне навчання у закладі вищої освіти : діагностичний практикум. Електронний навчально-методичний посібник з організації самостійно-дослідницької діяльності здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти / уклад. А. А. Татарнікова, Л. Г. Таланова, О. С. Цокур.- Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. - 73 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29449
Keywords: сучасна педагогіка; психологія вищої школи; чинники інноваційного навчання; здобувач вищої освіти