Стандарт доказування як інструмент судового захисту прав людини - Стоян, Анна Василівна (Одеса: Гельветика, 2020)
У статті зазначено, що доказування є основним і важливим складником будь-якого судового процесу, яке створює необхідні процесуальні умови для вирішення справи й ухвалення законного та обгрунтованого судового рішення.
Стоян А. В. Стандарт доказування як інструмент судового захисту прав людини / А. В. Стоян // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 20-24.
Keywords: захист прав людини; предмет доказування; процес доказування; докази; засоби доказування; Конвенція про захист прав людини