Тактичний кримінальний аналіз: теорія та практика - Цільмак, Олена Миколаївна (МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВОДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ МВС УКРАЇНИ ОДЕСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ, 2020)
У навчальному посібнику «Тактичний кримінальний аналіз: теорія та практика» розглянуто теоретичні та практичні аспекти здійснення аналізу інформації на тактичному рівні кримінальної аналітики, описані методи запобігання кримінальним правопорушенням, а також проаналізовано теоретико-правове регулювання аналітичної діяльності в Україні. Розраховано на курсантів, студентів та слухачів закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання Міністерства внутрішніх справ України.
Keywords: Основні положення оцінки якості отриманої інформації; правила узагальнення інформації; Алгоритм процесу узагальнення інформації; аналіз часових рядів; мережевий аналіз; побудова буферних зон; Основні функції просторового аналізу даних