Принципи побудови польової моделі концепту SEDUCTION у сучасній англійській мові - Матушевська, Н. В.; Матушевская, Н. В.; Matushevska, N. V. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена проблемі структурної організації та вербалізації концепту SEDUCTION. Значна увага приділяється створенню польової моделі концепту, що дає можливість отримати загальне уявлення про особливості його репрезентації та окреслити межі окремих характеристик концепту SEDUCTION.
Матушевська Н. В. Принципи побудови польової моделі концепту SEDUCTION у сучасній англійській мові / Н. В. Матушевська // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 167-170.
Keywords: концепт; структура концепту; периферія концепту; польова модель концепту; ядро концепту; периферия концепта; полевая модель концепта; ядро концепта; concept; concept structure; periphery of the concept; field model of the concept; kern el of the concept