Догма права у контексті юридичної діяльності - Сидоренко, Олена Михайлівна; Сидоренко, Елена Михайловна; Sidorenko, Olena M. (My University, 2014)
Стаття присвячена встановленню особливостей вираження догми права на рівні юридичної практики та усієї системи правових комунікацій. У статті проаналізовані основні напрямки використання догми права та догматичного методу в юридичній діяльності.

Статья посвящена установлению особенностей выражения догмы права на уровне юридической практики и всей системы правовых коммуникаций. В статье проанализированы основные направления использования догмы права и догматического метода в юридической деятельности.

The article is devoted to the peculiarities of the expression level of the dogma of the right to legal practice and the entire legal system of communications. The article analyzes the main directions of use of the right dogmas and dogmatic method in legal activity.
Сидоренко О. М. Догма права у контексті юридичної діяльності / О. М. Сидоренко // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету : зб. наук. пр. – Серія : Юриспруденція. – Одеса, 2014. – Вип. 7. – С. 54-57.
Keywords: догма права; юридична діяльність; законотворча діяльність; правозастосування; правоінтерпретація; догма права; юридическая деятельность; законотворческая деятельность; правоприменения; правоинтерпретация; dogma rights; juridical activity; lawmaking activity; enforcement; the right to interpretation