Класик присяжної адвокатури: Плєвако Ф. Н. - Зубаль, В. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті міститься авторська оцінка видатного таланту Ф. Н. Плєвако виявляти в побутових подіях сутність правового явища, облікати в яскраву образну полемічну мову. Завдяки йому в кримінальному процесі виникла фігура професійного захисника , закріпився престиж за професією адвокат.
Зубаль В. В. Класик присяжної адвокатури: Плєвако Ф. Н. / В. В. Зубаль // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 151-153.
Keywords: видатний адвокат Ф. Н. Плєвако; адвокатура; судова реформа; засідання суду; захисник