Правове забезпечення управлінської діяльності : практикум - Наньєва, Марія Іванівна; Наньєва, М. І.; Наньева, Мария Ивановна; Nanieva, Mariia I.; Гудзь, Анна Олександрівна; Гудзь, А. О; Гудзь, Анна Александровна; Hudz, Anna O.; Корнілова, Олеся Володимирівна; Корнілова, О. В.; Корнилова, Олеся Владимировна; Kornilova, Olesia V. (Одеса : НУ "ОЮА", 2021)
Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Правове забезпечення управлінської діяльності». В практикумі представлено завдання, питання для самоперевірки, питання для обговорення з дисципліни, а також список рекомендованої літератури. Практикум призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують ступінь бакалавра у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент», буде корисним для підготовки здобувачів, що отримують освіту з економічних, управлінських та правової спеціальностей.
Правове забезпечення управлінської діяльності : практикум / авт. кол.: М. І. Наньєва, А. О. Гудзь, О. В. Корнілова. - Одеса : НУ "ОЮА", 2021. - 58 с.
Keywords: правове забезпечення; управлінська діяльність; органи публічної влади; державне управління та його функції; адміністративні методи; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE