Теоретичне підґрунтя до розуміння сутності політичного управління - Милосердна, І. М.; Милосердная, И. М.; Miloserdna, I. M. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор вважає, що слід зазначити, що незважаючи на змістовну цінність підходів до політичного управління, все ж таки не існує єдиної теорії до сутності політичного управління, що зумовлює його подальше дослідження та актуальність.
Милосердна І. М. Теоретичне підґрунтя до розуміння сутності політичного управління / І. М. Милосердна // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 175-177.
Keywords: сутність політичного управління; дослідження політичного управління; сущность политического управления; the essence of political management; исследование политического управления; study of political management