Функції кримінально-правової ідеології - Коломієць, Ю. Ю. (Одеса, 2018)
У статті розроблено підходи до розуміння кримінально-правової ідеології , її місця в системі правової політики, поняття і місця кримінально-правової доктрини в структурі кримінально-правової ідеології, поняття ідеології кримінально-праовової політики та засад формування концепції кримінального законодавства України.
Коломієць Ю. Ю. Функції кримінально-правової ідеології / Ю. Ю. Коломієць // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 118-121.
Keywords: кримінально-правова ідеологія; кримінально-правова правосвідомість; ідеологія кримінально-правової політики; глобалізація; кримінально-правовий ідеал