Практикум з наукових дискусій : методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт - Скалацька, Олена Віталіївна; Скалацька, О. В.; Skalatska, Olena V.; Єременко, Олександр Михайлович; Єременко, О. М.; Yeremenko, Oleksandr M. (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки з дисципліни «Практикум з наукових дискусій» призначені для здобувачів вищої освіти ступеня магістра освітньо-професійної програми «Філософія медійних практик». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Практикум з наукових дискусій : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня магістра освітньо-професійної програми «Філософія медійних практик» [Електронне видання] / Скалацька О. В., Єрьоменко О. М. ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 54 с.
Keywords: наукові дискусії; філософське пізнання; дискусії античності; Ренесанс та гуманістичні дискусії; раціоналізм проти емпіризму; гегелівська діалектика; дискусії модернізму; соціально-політичні дискусії; розвиток технологій і соціум