Організаційно-правовое забезпеченя страхової діяльності в Україні : навчально-методичний посібник - Харитонов, Євген Олегович; Харитонов, Евгений Олегович; Kharytonov, Yevhen O.; Сафончик, Оксана Іванівна; Сафончик, Оксана Ивановна; Safonchyk, Oksana I.; Адамова, Олена Семенівна; Адамова, Елена Семеновна; Adamova, Olena S.; Адаховська, Надія Сергіївна; Адаховская, Надежда Сергеевна; Adakhovska, Nadiia S.; et al. (Одеса : Фенікс, 2020)
У навчально-методичному посібнику містяться матеріали, що відповідають навчальній дисципліні «Організаційно-правове забезпеченя страховоїдіяльності в Україні», яка розроблена відповідно до програми для здобувачів вищої освіти (факультету Публічного управління Національного університету «Одеська юридична академія»). Посібник містить програму навчальної дисципліни з методичними вказівками по кожній темі, плани практичних занять та завдання для самостійної роботи. У посібнику наведено перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять та іспиту. Навчально-методичний посібник розрахований на здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Організаційно-правовое забезпеченя страхової діяльності в Україні : навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / Є. О. Харитонов, О. І. Сафончик, О. С. Адамова та ін. – Одеса : Фенікс, 2020. – 121 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12593
Keywords: поняття страхування; страхове право; класифікація страхування; страхове зобов’язання; договори страхування; понятие страхования; страховое право; классификация страхования; страховое обязательство; договоры страхования; the concept of insurance; fears right; insurance classification; insurance liability; insurance contracts