Вариативность на грамматическом уровне в языке газеты (на материале современной украинской прессы) - Романова, О. К.; Романова, Ольга Клавдіївна; Romanova, O. K. (Одеса, 2016)
У статті аналізується варіативність як одне з продуктивних лінгвістичних явищ сучасної російської публіцистики. Представлений аналіз варіативності складових найменувань на морфологічному та синтаксичному рівнях; також розглянута орфографічна варіативність цих одиниць.

The article analyzes variability as one of productive linguistic phenomen of modern Russian journalism. The analysis of variance component names on the morphological and syntactic levels; also considered a spelling variation of the data units.
Романова О. К. Вариативность на грамматическом уровне в языке газеты (на материале современной украинской прессы) / О. К. Романова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 185-188.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; мова газети; варіативність; неологізм; складові найменування; newspaper language; variability; neologism; composite names