Співвідношення та взаємодія матеріально-правового та колізійного методів регулювання в міжнародному приватному праві - Покора, І. Є.; Покора, И. Е.; Pokora, I. E. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена розгляду питання щодо співвідношення матеріально-правового та колізійного методів регулювання в міжнародному приватному праві, дослідженню переваг та недоліків, які звичайно постають при використанні цих методів, а також доцільності застосування обох методів міжнародного приватного права.
Покора І. Є. Співвідношення та взаємодія матеріально-правового та колізійного методів регулювання в міжнародному приватному праві / І. Є. Покора // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 432-439.
Keywords: міжнародне приватне право; матеріально-правовий метод; колізійний метод; співвідношення та взаємодія; переваги та недоліки; международное частное право; материально-правовой метод; коллизионный метод; соотношение и взаимодействие; преимущества и недостатки; private international law; the substantive law method; the conflict of law method; relationship and interaction; advantages and disadvantages