Організація та діяльність адвокатури в Іспанії - Тарасенко, М. Л. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті розглядаються вимоги до осіб, що виявили бажання займатися адвокатською діяльністю в Іспанії, організаційні форми діяльності адвокатури в Іспанії, правовий статус і відповідальність адвокатів в іспанії.
Тарасенко М. Л. Організація та діяльність адвокатури в Іспанії / М. Л. Тарасенко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 482-485.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатура; адвокатура Іспанії; адвокат в Іспанії