Основи поліцейської діяльності та спецтехніки : навчально-методичний посібник для здобувачів фахової передвищої освіти зі спеціальності «Правоохоронна діяльність» - Подобний, Олександр Олександрович; Рудой, Катерина Миколаївна; Матвєєв, Олексій Валерійович; Мукоіда, Руслан Вікторович (Одеса : Юридика, 2025)
Навчально-методичний посібник з дисципліни «Основи поліцейської діяльності та спецтехніки» розроблено відповідно до навчального плану освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність» рівня молодшого бакалавра у фаховому коледжі Міжнародного гуманітарного університету та містить комплекс теоретичних і практичних питань, пов’язаних із проведенням різних форм навчальних занять із поліцейської діяльності та спеціальної техніки підрозділів Національної поліції України. Навчально-методичний посібник охоплює опис навчальної дисципліни, заплановані результати навчання, тематичний план, програму курсу з опорними положеннями тем, плани і методичні рекомендації з проведення практичних занять, методичні рекомендації з самостійної роботи здобувачів, питання для підготовки до іспиту, список рекомендованої літератури.
Подобний О. О., Рудой К. М., Матвєєв О. В., Мукоіда Р. В. Основи поліцейської діяльності та спецтехніки : нав.-метод. посіб. для здобувачів фахової передвищої освіти зі спец. «Правоохоронна діяльність», Одеса, 2025. 198 с. URL:
Keywords: поліцейська діяльність; правоохоронні органи; спеціальна техніка; публічна безпека; охорона громадського порядку; превентивні заходи; поліцейські повноваження; тактична підготовка; правове регулювання; службова діяльність поліції