Криміналістична модель механізму злочинної діяльності у сфері господарської діяльності: поняття та умови формування - Комісарчук, Р. В.; Комисарчук, Р. В.; Komisarchuk, R. V. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено висвітленню основ криміналістичного аналізу механізму злочинної діяльності у сфері господарської діяльності. Означено реальні шляхи вирішення проблеми формування "базової" моделі механізму злочинної діяльності на основі виконання п'яти принципових умов.

Criminalistic model of the mechanism of criminal activity in the sphere of economic activity: the concept and conditions of formation. The article is devoted to the coverage of the basics of criminal analysis of the mechanism of criminal activity in the sphere of management. Real ways of solving the problem of forming the "basic" model of the mechanism of criminal activity are noted on the basis of the fulfilment of five fundamental condition.

Криминалистическая модель механизма преступной деятельности в сфере хозяйственной деятельности: понятие и условия формирования. Статья посвящена освещению основ криминалистического анализа механизма преступной деятельности в сфере хозяйствования. Отмечены реальные пути решения проблемы формирования "базовой" модели механизма преступной деятельности на основе выполнения пяти принципиальных условий.

Сущность альтернативных способов разрешения правовых споров. В статье определена сущность альтернативных способов разрешения правовых споров и их место в системе разрешения споров. Также исследовано использование таких терминов: "альтернативный", "конфликт", "спор", "способы", "методы".
Комісарчук Р. В. Криміналістична модель механізму злочинної діяльності у сфері господарської діяльності: поняття та умови формування / Р. В. Комісарчук // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 79. – С. 58-65.
Keywords: методика розслідування злочинів; криміналістичне моделювання; криміналістичний аналіз; механізм злочину; злочини у сфері господарської діяльності; методика расследования преступлений; криминалистическое моделирование; криминалистический анализ; механизм преступления; преступления в сфере хозяйственной деятельности; methods of crime investigation; forensic modelling; forensic analysis; mechanism of crime; crimes in the sphere of economic activity