Кіберагресія в сучасних політичних процесах - Завгородня, Юлія Володимирівна; Завгородня, Ю. В.; Zavhorodnia, Yuliia V. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Трансформація політичних процесів в докорінно нову цифровізовану форму змінює форми впливу сторін один на одного в умовах протиріччя. Конфлікти не можливо викорінити із суспільно-політичної взаємодії, проте можливо правильно оцінювати їх значимість та формувати сучасний захист, визначати пріоритетні напрямки для персональної інформації, яка може містити зацікавленість для політичного опонента.
Завгородня Ю. В. Кіберагресія в сучасних політичних процесах / Ю. В. Завгородня // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 166-168.
Keywords: протиріччя; кіберагресія; політичний процес; політичний опонент; цифровізація; contradiction; cyber aggression; political process; political opponent; digitalization; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; Research Subject Categories::TECHNOLOGY