Governmental Realia of Modern Britain : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти гуманітарних спеціальностей - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2023)
Методичні рекомендації складаються з п’ятьох розділів, що містять інформативні тексти та завдання для підготовки до занять за темами, що присвячені британським інституціям влади. Рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти гуманітарних спеціальностей.
Governmental Realia of Modern Britain : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти гуманітарних спеціальностей / упоряд.: Н. В. Варєшкіна, С. В. Ковбасюк. — Одеса : Юридична література, 2023. — 72 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27317
Keywords: правове життя Великої Британії; сучасне життя Великої Британії; структура британської системи влади; сучасне суспільства Об’єднаного Королівства; сучасне політичне життя Великої Британії