Гендерна рівність в політичній сфері як складова паритетної демократії - Краснопольська, Т.М.; Краснопольская, Т.М.; Krasnopol'skaja, T. (My University, 2012)
The article considers the gender parity in the political sphere (at the level of representative institutions and political parties) as part of a parity democracy proposes measures aimed at achieving gender equality in Ukraine.
Краснопольська Т.М. Гендерна рівність в політичній сфері як складова паритетної демократії / Т.М.Краснопольська // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса, 2012. – Вип. 47. – С.223 - 232.
Keywords: Гендер; Гкндерна рівність в Україні; Гендерний паритет у політичній сфері; Паритетна демократія; Паритетная демократия; Гендерный паритет в политической сфере; Гендерное равенство в Украине; Гендер; Gender; Gender equality in Ukraine; Gender parity in the political sphere; parity democracy