Механізм правового регулювання інтелектуальної власності в Україні - Падун, Р. В.; Падун, Р. В.; Padun, R. V. (Одеса : Гельветика, 2018)
Розглянуто теоретичні аспекти правового регулювання інтелектуальної власності в Україні. Запропоновано графічну інтерпретацію механізму правового регулювання прав інтелектуальної власності.

Механизм правового регулирования интеллектуальной собственности в Украине. Изучены теоретические аспекты правового регулирования интеллектуальной собственности в Украине. Предложена графическая интерпретация механизма правового регулирования прав интеллектуальной собственности.

The mechanism of legal regulation of the intellectual property in Ukraine. The article is devoted to the research of theoretical aspects of legal regulation of intellectual property in Ukraine. It is proposed a graphical interpretation of the mechanism the legal regulation of intellectual property rights.
Падун Р. В. Механізм правового регулювання інтелектуальної власності в Україні / Р. В. Падун // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 81 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2018. – С. 113-119.
Keywords: суб’єкт та об’єкт права; обсяг прав; захист прав інтелектуальної власності; процедурні інструменти правового регулювання інтелектуальної власності; субъект и объект права; объем прав; защита прав интеллектуальной собственности; процедурные инструменты правового регулирования интеллектуальной собственности; subject and object of law; scope of rights; protection of intellectual property rights; procedural legal regulation tools of intellectual property rights