Проблеми збереження психічного здоров'я молодших школярів - Замрозевич-Шадріна, С.Р. (Одеса, 2022)
У статті розглянуті питання стану психічного здоров'я молодших школярів. Визначені фактори, що сприяють формуванню нервово-психічних порушень у дітей. Запропоновані заходи психолого-педагогічного впливу, спрямовані на збереження психічного здоров'я молодших школярів.
Замрозевич-Шадріна С.Р. Проблеми збереження психічного здоров’я молодших школярів / С.Р. Замрозевич-Шадріна // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.80-82. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: здоров'я; психічне здоров'я; молодші школярі; нервово-психічні порушення; корекційні заходи