Розслідування фактів зростання імпорту в системі адміністративних проваджень - Панфілова, Ольга Євгенівна (My University, 2013)
Стаття присвячена дослідженню спеціального розслідування, як особливого виду адміністративного провадження, та визначенню його місця у правовій системі України. Автором проводиться аналіз окремих стадії спеціального розслідування згідно Закону України «Про застосування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну».

Статья посвящена исследованию специального расследования, как особого вида административного производства, и определению его места в правовой системе Украины. Автором приводится анализ отдельных стадий специального расследования в соответствии с Закона Украины «О применении специальных мер относительно импорта в Украину».

The article is devoted to the study of the investigation on safeguards, as a special type of administrative proceedings and determines its place in the legal system of Ukraine. The author analyses the individual stages of the special investigation under the Law of Ukraine on safeguard.
Keywords: адміністративне провадження; імпорт в Україну; детермінація інструментів торгівельного захисту; митне законодавство; детермінація адміністративного процесу; административное производство; импорт в Украину; детерминация инструментов торговой защиты; таможенное законодательство; administrative procedures; import to Ukraine; determination of trade defense instruments; customs legislation