Інноваційний менеджмент. Креативний маркетинг : практикум для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Кібік, Ольга Миколаївна; Котлубай, Вячеслав Олексійович; Белоус, Катерина (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Практикум відповідає програмам навчальних дисциплін «Інноваційний менеджмент» та «Креативний маркетинг». У практикумі представлено завдання, кейси, тести, питання для обговорення, питання для самоперевірки, теми доповідей, питання до заліку, а також список рекомендованої літератури. Практикум призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Кібік О. Інноваційний менеджмент. Креативний маркетинг : практ. для здобув. другого (магістер.) рівня вищої освіти [Електронне видання] / О. Кібік, В. Котлубай, К. Белоус ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - 102 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29836
Keywords: Інноваційний тип; інноваційна модель розвитку економіки; інноваційно-інвестиційна діяльність підприємства; управління інноваційним розвитком організації; інноваційний проєкт; креативність у проєктній діяльності; інструменти маркетингу; нейромаркетинг; івент – маркетинг