ООН та Україна : аспекти взаємодії - Василенко, Альона Ігорівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Об'єктом дослідження є діяльність Ради Безпеки OOН, спрямована на забезпечення миру в Україні. Предметом дослідження є українське питання в Раді Безпеки ООН. Мета статті полягає у визначенні шляхом аналізу попередніх звітів засідань Ради Безпеки ООН потенційних підходів до зміни її позиції щодо України.
Василенко А. І. ООН та Україна : аспекти взаємодії / А. І. Василенко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 35-39.
Keywords: ООН; Рада Безпеки ООН; Україна; міжнародна співпраця; електоральна діяльність