Навчально-методичний посібник до самостійної роботи з дисципліни «Практичний курс перекладу ОІМ» для студентів 1 курсу магістратури денної форми навчання факультету Лінгвістики та перекладу - Кабанцева, Н. В.; Рожелюк, І. Я.; Горицька, О. В.; Шкворченко, Н. М. (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Наданий навчально-методичний посібник містить рекомендації та опорний матеріал для самостійної роботи студентів 1 курсу магістратури факультету лінгвістики та перекладу з дисципліни «Практичний курс перекладу ОІМ».
Кабанцева Н. В., Рожелюк І. Я., Горицька О. В., Шкворченко Н. М. Навчально-методичний посібник до самост. роб. з дисц. «Практичний курс перекладу ОІМ» для студ. 1 кур. магістр. ден. форми навч. ф-ту Лінгвістики та перекладу. - Одеса : Міжнар. гуманітар.ун-т, 2025. - 42 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29508
Keywords: фахові компетентності майбутніх перекладачів; перекладацькі прийоми; словникові відповідники; транскодування (транслітерація і транскрипція); калькування; контекстуальна заміна; смисловий розвиток; перекладацька освіта; вихідний і перекладений текст; практичних перекладацькі ситуації