Вектор судової практики щодо визначення моменту переходу права власності на земельну ділянку при купівлі нерухомості, що на ній знаходиться - Асатрян, Крістіна Суренівна (Одеса: Юридична література, 2017)
В статті розглянуто та проаналізовано питання судової практики щодо визначення моменту переходу права власності на земельну ділянку при купівлі нерухомості, що на ній знаходиться.
Асатрян К. С. Вектор судової практики щодо визначення моменту переходу права власності на земельну ділянку при купівлі нерухомості, що на ній знаходиться / К. С. Асатрян // Забезпечення прав суб'єктів у аграрних, земельних екологічних та природоресурсних відносинах: матеріали університетської інтернет-конференції для студентів 4-го та 5-го курсів Національного університету «Одеська юридична академія» (м. Одеса, 27 листоп. 2017 р.) відп. ред.: Т. Є. Харитонова та ін.; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». — Одеса : Юридична література, 2017 . – С. 10-13.
Keywords: право власності; земельна ділянка; право власності на земельну ділянку; купівля нерухомості; судова практика; земельне законодавство; цивільне законодавство; Верховний Суд України