Історія сучасних музичних стилів: формування популярних музичних другої половини ХХ століття : Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 – Музичне мистецтво. (третє видання) - Кравець, Ніна Вячеславівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
Навчально-методичні рекомендації «Історія сучасних музичних стилів» розроблено відповідно до навчального плану, в якості додаткового матеріалу до спеціальної дисципліни «Сольний спів», що допоможе здобувачам послідовно систематизувати розуміння, стилістичну етимологію та усвідомити історичні передумови виникнення популярних музичних стилів, між стильові взаємини та їх розвиток; сформувати понятійний базовий бекграунд та упорядкувати хронологічні дані; використовувати свої знання в умовах навчання; нарощувати та узагальнювати свій виконавський досвід та потенціал, розвинути вокально-технічні можливості в умовах різноманіття естрадної та джазової музики. Матеріали призначено для здобувачів факультету мистецтва і дизайну, кафедри музичного мистецтва та звукорежисури Міжнародного гуманітарного університету, першого бакалаврського рівня за спеціальністю «025 Музичне мистецтво», та має на меті більш детально розгорнути окремі теми.
Кравець Н. В. Історія сучасних музичних стилів: формування популярних музичних другої половини ХХ століття : Метод. реком. для самост. роботи здобув.2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спец. 025 – Музичне мистецтво. (третє видання) [Електронне видання] / Н. В. Кравець ; Кафедра музичного мистецтва та звукорежисури Міжнародного гуманітарного університету. – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023. – 44 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26869
Keywords: Музика другої половини ХХ ст.; Соул; Джаз-рок; Рок-н-Ролл; Рок-опера; Електро; Диско; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Music education