Штучна деідеологізація політичних партій в Україні - Крайнік, К. М. (Київ, 2019)
В статті розкрито питання щодо штучної деідеологізації політичних партій в Україні. Зроблено висновок, що на сучасному етапі розвитку партійної системи в Україні відбувається штучна деідеологізація діяльності політичних партій. Відбувається свідоме розмиття ідеологічного фундаменту партій, підміна реальних ідеологій "новими", "гібридними", суперечливими з єдиною метою-забезпечити необхідний результат на виборах.
Крайнік К. М. Штучна деідеологізація політичних партій в Україні / К. М. Крайнік // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 88-94.
Keywords: деідеологізація; деідеологізація політичних партій; Україна; політичні партії; політичні інститути держави; штучна деідеологізація політичних партій