Підстави та процесуальний порядок повідомлення про підозру окремій категорії осіб : монографія - Ренкас, Анастасія Анатоліївна; Ренкас, А. А.; Renkas, Anastasiia A. (Одеса : Юридика, 2024)
Монографія «Підстави та процесуальний порядок повідомлення про підозру окремій категорії осіб» присвячена комплексному дослідженню підстав та порядку повідомлення про підозру окремій категорії осіб відповідно до актуального кримінального процесуального законодавства. В роботі автор аналізує доктринальне та практичне тлумачення сутності повідомлення про підозру у кримінальному провадженні, особливості здійснення кримінального провадження щодо окремої категорії осіб та власне специфіку повідомлення про підозру окремій категорії осіб. Видання розраховане як на здобувачів закладів вищої освіти юридичного профілю, та і на практикуючих юристів — суддів, прокурорів, слідчих, дізнавачів, адвокатів та інших. The monograph "Grounds and procedural procedure for reporting suspicion to a certain category of persons" is devoted to a comprehensive study of the grounds and procedure for reporting suspicion to a certain category of persons in accordance with the current criminal procedural legislation. In the work, the author analyzes the doctrinal and practical interpretation of the essence of reporting suspicion in criminal proceedings, the features of conducting criminal proceedings against a certain category of persons and the specifics of reporting suspicion to a certain category of persons. The publication is intended both for applicants to higher education institutions of a legal profile, and for practicing lawyers - judges, prosecutors, investigators, inquirers, advocates and others.
Ренкас А. А. Підстави та процесуальний порядок повідомлення про підозру окремій категорії осіб : монографія / А. А. Ренкас ; наук. ред. О. О. Торбас. – Одеса : Юридика, 2024. – 172 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29098
Keywords: повідомлення про підозру у кримінальному провадженні; диференціація кримінальної процесуальної форми; поняття «окрема категорія осіб»; кримінальне провадження щодо окремої категорії осіб; повідомлення про підозру окремій категорії осіб; письмове повідомлення окремій категорії осіб; підозрюваний; обмеження прав та свобод людини та громадянина; notification of suspicion in criminal proceedings; differentiation of criminal procedural form; concept of "separate category of persons"; criminal proceedings concerning a separate category of persons; notification of suspicion to a separate category of persons; written notification to a separate category of persons; suspect; restriction of human and civil rights and freedoms