Місце правової доктрини солідаризму у становленні сучасної демократії - Кормич, Анатолій Іванович; Кормич, Анатолий Иванович; Kormich, А. (My University, 2010)
The present article provides the analyses of the theories of social solidarity that were formed at 19th through 20th centuries. The place of ideas of solidarity in the contemporary models of democracy is also determined.
Кормич А. І. Місце правової доктрини солідаризму у становленні сучасної демократії / А. І. Кормич // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 44-50.
Keywords: правова доктрина солідаризму; становлення сучасної демократії; соціальна солідарність; місце ідеї солідарності в сучасної моделі демократії; правовая доктрина солидаризма; становление современной демократии; социальная солидарность; место идей солидарности в современной модели демократии; legal doctrine of solidarity; the establishment of modern democracy; social solidarity; place the ideas of solidarity in the contemporary model of democracy