Організаційно-правові засади виникнення та припинення діяльності народних засідателів на українських землях у 1918–1921 рр. - Лисакова, Т. В.; Лысакова, Т. В.; Lysakova, T. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено розгляду організаційних засад і правового регулювання виникнення та припинення інституту народних засідателів на українських землях протягом 1918–1921 рр.
Лисакова Т. В. Організаційно-правові засади виникнення та припинення діяльності народних засідателів на українських землях у 1918–1921 рр. / Т. В. Лисакова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 166-172.
Keywords: народні засідателі; судова система; народні суди; народные заседатели; судебная система; народные суды; lay judges; the judiciary; the people’s courts