Український нотаріат та нотаріальне законодавство в період національних державотворчих процесів України в 1917–1920 роках - Долинська, М. С.; Долинская, М. С.; Dolynska, M. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню законодавства, яке регулювало діяльність українського нотаріату періоду відродження української державності протягом 1917–1920 років.
Долинська М. С. Український нотаріат та нотаріальне законодавство в період національних державотворчих процесів України в 1917–1920 роках / М. С. Долинська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 85-90.
Keywords: нотаріус; народний нотаріус; нотаріальна камера; нотариус; народный нотариус; нотариальная камера; notary; national notary; notary chamber