Набуття та реалізація прав на землю: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник - Харитонова, Тетяна Євгенівна; Григор’єва, Христина Антонівна; Платонова, Євгенія Олегівна; Годованюк, Андрій Йосипович; Заверюха, Марина Михайлівна; Канівець, Людмила Анатоліївна; Караханян, Карина Мартинівна (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Програма та плани семінарських (практичних) занять з курсу «НАБУТТЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ПРАВ НА ЗЕМЛЮ» для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право».
Набуття та реалізація прав на землю: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник / д.ю.н., проф. Т. Є. Харитонова, д.ю.н., проф. Х. А. Григор’єва, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова та ін. ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – 76 с. – (Серія «Навчально-методичні посібники кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету “Одеська юридична академія”»). - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27402
Keywords: учасна земельна реформа в Україні; реалізація права власності на землю; Юридичні гарантії захисту й охорони прав на землю; Обмеження та обтяження прав на земельні ділянки