Сталий розвиток суспільства та держави: сучасні виклики та перспективи розвитку : Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених 17 грудня 2021 року, м. Одеса - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2021)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених актуальним проблемам у різних галузях національного та міжнародного права, а також у галузі філософії, політології, соціології та психології. Подані матеріали конференції відповідають сучасним тенденціям розвитку правової системи України та можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і при проведенні наукових досліджень студентами та молодими вченими.

The collection contains materials of reports devoted to current problems in various fields of national and international law, as well as in the field of philosophy, political science, sociology and psychology. The presented materials of the conference correspond to modern development trends of the legal system of Ukraine and can be useful both in the educational process, as well as when conducting scientific research by students and young scientists.
Сталий розвиток суспільства та держави: сучасні виклики та перспективи розвитку : матер. Всеукр. наук. конф. молодих вчених (м. Одеса, 17 груд. 2021 р.) / за ред. М. Р. Аракеляна, К. І. Спасової ; уклад.: Ю. Д. Батан, О. С. Бондарчук, В. С. Кучерявенко ; НУ «ОЮА».  – Одеса : Фенікс, 2021.  – 236 с.
Keywords: соціологічні дослідження політичних, правових та суспільних процесів; криміналістика; кримінальне процесуальне право; кримінальне право; трудове право; право соціального забезпечення; господарське право; цивільне процесуальне право; цивільне право; адміністративний процес; морське право; міжнародне та європейське право; загальнотеоретична юриспруденція; конституційне право; sociological studies of political, legal and social processes; criminalistics; criminal procedural law; Criminal Law; Labor Law; the right to social security; commercial law; civil procedural law; civil law; administrative process; maritime law; international and European law; general theoretical jurisprudence; constitutional right; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE