До питання про самоконтроль та посилення відповідальності суб’єктів застосування права - Прус, Е. У.; Prus, E. U. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена актуальним питанням контролю за діяльністю державних органів та їх відповідальності. Зокрема, автором окреслено механізми виправлення та усунення правозастосовних помилок та реалізацію принципів контролю та самоконтролю державних органів.
Прус Е. У. До питання про самоконтроль та посилення відповідальності суб’єктів застосування права / Е. У. Прус // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 142-144.
Keywords: суб’єкти застосування права; самоконтроль; відповідальність; субъекты применения права; самоконтроль; ответственность; subjects of lawenforcement; self-control; responsibility