Нормативність права як соціальна цінність - Заморська, Любов Ігорівна; Заморская, Любовь Игоревна; Zamorskaja, L. (My University, 2012)
The decision of concept «Norm of law», from which essence and setting of normativeness of law swims out as his special sign, is given in this article. Maintenance of normativeness of right opens up in correlation with concepts «Valuable and due in a law».
Заморська Л. І. Нормативність права як соціальна цінність /Л. І. Заморська // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 28-37.
Keywords: норма права; суть та призначення нормативності права; соціальна цінність права; теорія права; норма права; суть и предназначение нормативности права; социальная ценность права; теория права; rule of law; essence and purpose of regulatory rules; social value of rights; legal theory