Аудит : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Кібік, Ольга Миколаївна; Візіренко, Світлана Вікторівна (Одеса : Нац. ун- т «Одеська юрид. академія», 2025)
Практикум є невід’ємною складовою підготовки фахівців, орієнтованої на поглиблення теоретичних знань та набуття практичних навичок в сфері аудиторської діяльності. Комплекс завдань у практикумі спрямований на вироблення навичок планування аудиту, проведення аудиторських процедур, оцінки системи внутрішнього контролю, виявлення суттєвих помилок та формування аудиторського висновку. Для перевірки засвоєння теоретичного матеріалу рекомендовано завдання різних ступенів складності, мета яких - активізувати аналітичне мислення, навчити застосовувати отримані знання для вирішення конкретних аудиторських ситуацій та розвинути здатність до самостійного прийняття рішень. Основна увага зосереджена на практичному застосуванні міжнародних стандартів аудиту, аналізі ризиків та розробці аудиторських процедур, які відповідають специфіці діяльності підприємства. Практикум підготовлено відповідно до освітніх програм вищої освіти при викладанні дисципліни «Аудит» і рекомендовано використовувати при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Кібік О. М. Аудит : практикум для підгот. до аудиторних занять та самост. роботи здобув. першого (бакалавр.) рівня вищої освіти [Електронне видання] / уклад.: О. М. Кібік, С. В. Візіренко. – Одеса : Нац. ун- т «Одеська юрид. академія», 2025. – 94 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30570
Keywords: загальна характеристика аудиту та його види; аудиторська діяльність в Україні; професійна етика аудиторів; професійне самоврядування аудиторів; аудиторський ризик та суттєвість; аудиторські докази